ΣΧΟΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

Τι λένε οι γονείς:

Άννα Μιχαήλ Ηθοποιός

Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα χρόνια που χαρίσατε στη Χριστίνα μας.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν πάντα δίπλα της και την ακούσατε και μοιραστήκατε τα προβλήματα της και τους προβληματισμούς της.

Σας ευχαριστούμε, γιατί με την υποστήριξή σας η Χριστίνα μας από μωράκι, που διένυσε το κατώφλι του σχολείου σας, έγινε το παιδί που είναι σήμερα!

Σας ευχαριστούμε γιατί χάρη σε εσάς,το σχολείο σας και τις πραγματικά εξαίρετες δασκάλες σας, μάθαμε πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμαστε (προσδοκούσαμε).

Μάθαμε για την ζωή, για τα συναισθήματα, για το πώς να παίρνουμε και να δίνουμε αγάπη, πως α βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε, πως να μοιραζόμαστε, να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, πώς να έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στους ανθρώπους γύρω μας!

Σας ευχαριστούμε για τις ζεστές αγκαλιές και την τρυφερότητα σας στα δύσκολα και τα εύκολα!

Σας ευχαριστούμε που δώσατε στο παιδί μας αυτό που χρειαζόταν τη κατάλληλη στιγμή! Που την ακούσατε που την υποστηρίξατε!

Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που δώσατε! Αυτή την αγάπη και την φροντίδα σας κουβαλούσε καθημερινά σπίτι μας.

Σας ευχαριστούμε γιατί δείξατε στη Χριστίνα μας, τον δρόμο για την ζωή !!!

Η σκέψη μας θα είναι πάντα κοντά σου ABC και θα μας λείψεις πολύ.

Συγχαρητήρια κ.κ. Γεωργίτση για το σχολείο που δημιουργήσατε! Ευχαριστούμε εσάς προσωπικά και ξεχωριστά κάθε ένα από τους συνεργάτες σας γιατί σταθήκατε αρωγοί μας σε αυτό τον πραγματικό δύσκολο, αλλά και μοναδικό και πολύτιμο ρόλο του γονιού !!!

Είμαστε τυχεροί, ευγνώμονες και περήφανοι που σας συναντήσαμε !!!

Με εκτίμηση και πολύ αγάπη

Ερρίκος Τσιπιανίτης
Άννα Μιχαήλ Ηθοποιός
....
Νίκος Μπουντούρης Καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Ανδρών
Ένα αστείρευτο ευχαριστώ στο ABC , το καλύτερο παιδικό σταθμό, μέσα από την καρδιά μας για τα όσα εξαιρετικά πολύτιμα προσφέρατε στα δυο παιδιά μας , τον Κώστα και τον Σίμο Μπουντούρη.

Αγάπη , ασφάλεια , δημιουργία , χαρά και απίστευτη εξέλιξη σε εκπαιδευτικό επίπεδο και στα αγγλικά , ήταν μόλις λίγα από όλα όσα εισέπραξαν τα παιδιά μας αλλά και εμείς οι γονείς στο παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο ABC.

Ειλικρινά και οι δύο μας πιστεύουμε ότι ήταν η καλύτερη σε όλα τα επίπεδα επιλογή και ότι χωρίς τον κ. Γεωργίτση και τον κ. Γ. Γεωργίτση τίποτα από όλα αυτά τα σημαντικά για τα παιδιά μας δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν στο νηπιαγωγείο του ABC.

Αντριάνα Μπουντούρης Δημοσιογράφος – παρουσιάστρια ειδήσεων ΝΕΤ
....
Χρήστος Παπαμιχάλης Μουσικός παραγωγός (Μελωδία FM)
ABC σας ευχαριστώ πολύ για όλα, κάνατε το καλύτερο . Η ιστορία μας έτσι και αλλιώς συνεχίζεται . Τώρα που τελείωσε και το δεύτερο μέρος της , σας ευχαριστούμε και πάλι .

Πηγαίνουμε για το τρίτο , με την ίδια εμπιστοσύνη και το happy end …..!!!

Χάρις Ζούβελου και οι Άρτεμις – Γιώργος – Αναστασία Εκπαιδευτικός Ά/θμιας
....
Κάρολος Χανικιάν Αρχιτέκτονας
Με στοργή και με αγάπη
Αγκάλιασαν τα παιδιά μας
Μες τα χρόνια που πέρασαν
ABC ήταν η χαρά μας

Κυρ Λευτέρης και Αγάπη
Περιμένουν στοργικά
Τα παιδιά μας για να πάρουν
ABC δυναμικά

Κι όταν έφτασε ο χρόνος
Στο σχολείο για να παν
Μας επλάκωσε ο πόνος
ABC ήτανε το παν .

Ράνια Στέλλα και πολλές
Χαρές μας έδωσαν πολλές
Με τα παιδιά να τραγουδούν
ABC θα νοσταλγούν .

Ευτυχώς έχουμε και τρίτο για να σας βλέπουμε . Σας ευχαριστούμε όλους , μας δώσατε το καλύτερο .

Χριστίνα Χανικιάν
....
Χρήστος Παπαμιχάλης Μουσικός παραγωγός (Μελωδία FM)
Σας ευχαριστούμε για όλα ABC και έχουμε να σας ευχαριστούμε και για τα περισσότερα που θα έρθουν ! Η Άρτεμις φεύγει , αλλά μην επαναπαύεστε ! Η επίθεση συνεχίζεται …..και η …..εμπιστοσύνη για το καλύτερο !!!

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ισχυρότερο ευχαριστώ ούτε τίποτα περισσότερα να πούμε πέρα από την απόφαση μας να είστε το πρώτο σχολείο των παιδιών μας !

Χάρις Ζούβελου Εκπαιδευτικός Ά/θμιας
και η Άρτεμις
....
Κωνσταντίνος Πόταρης Θωρακοχειρουργός Επιμελητής Α΄,ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία»,
Ήταν ένα ζεστό απόγευμα του Ιουνίου , ακριβώς πριν από τρία χρόνια , όταν δυο εξουθενωμένοι από το ψάξιμο γονείς χτύπησαν το κουδούνι ενός μαγικού κόσμου που ονομάζεται πρότυπος παιδικός σταθμός ABC . Η πόρτα άνοιξε και όταν η καλή νεράιδα η Στέλλα αγκάλιασε την φοβισμένη Κλώντια και χάθηκαν στις αίθουσες του παιδικού σταθμού για να παίξουν μαζί ήμασταν σίγουροι ότι εδώ θα ήταν το δεύτερο σπίτι μας .

Πέρασαν κιόλας τρία ευτυχισμένα χρόνια στο παιδικό σταθμός και στο νηπιαγωγείο , με την Κα Στέλλα , την κ. Ντίνα και την κ. Ράνια πάντα πρόθυμες και με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη να βοηθήσουν για το καλύτερο και να διδάξουν τα παιδιά . Με την κ. Αγάπη και τον κ. Λευτέρη , τους οποίου και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την καλοσύνη τους και τη γλυκύτητα τους να πηγαινοφέρνουν ακούραστα την Κλώντια .

Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του παιδικού σταθμού , που παρέλαβε ένα φοβισμένο μωράκι και το έκαναν ένα γελαστό παιδάκι έτοιμο για τις απαιτήσεις της καινούργιας του ζωής από το νηπιαγωγείο στο Δημοτικό . Όσο για τον κ. Γεωργίτση πιστεύω , πως είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός άνθρωπος , που ξέρει να φέρεται με καλοσύνη και συνέπεια στους συνεργάτες του , να προσφέρει το καλύτερο στους γονείς και στα παιδιά μας , ανεβάζοντας το επίπεδο του σχολείου πολύ ψηλά . Ευχαριστώ πολύ και τον κ. Γιώργο ο οποίος και είναι άξιος διάδοχος του πατέρα του . Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η μικρή Τίφανυ θα συνεχίσει να ζει το όνειρο του ABC για άλλα δύο χρόνια και ζω με την αγωνία , αν η Κλώντια θα βρει ξανά μια τόσο ζεστή αγκαλιά . Ευχαριστούμε πολύ όλους σας .

Σωσάννα Δελήμπαση – Πόταρη Αιματολόγος - Επιμελήτρια Α, Γ.Ν.Α "Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"
Κλώντια Τίφανυ
....
Αντώνης και Άννα Στρίντζη Εφοπλιστής
Όταν σε κάποιον παραχωρείται το δικαίωμα να γράψει στις λευκές ψυχές των παιδιών , στην ουσία γράφει το μέλλον , όχι μόνο το μέλλον των παιδιών αλλά και το δικό του .

Το τρένο της ζωής του Μιχάλη έχει ξεκινήσει ήδη με πρώτο σταθμό το νηπιαγωγείο ABC . Ας του ευχηθούμε το καλύτερο ταξίδι

....
Δημοσθένης Σταυρακάκης Επιχειρηματίας
Πέρασαν τα χρόνια και έφτασε η στιγμή που θα έπρεπε να φοιτήσει και το τρίτο μας παιδάκι ο Κωνσταντίνος στο καλύτερο νηπιαγωγείο .

Χωρίς ενδοιασμούς τον πήγαμε στο παιδικό σταθμό ABC . Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι και ο Κωνσταντίνος όπως και τα άλλα μας παιδιά θα γινόταν ένα παιδί ευγενικό , κοινωνικό , γεμάτο αυτοπεποίθηση και φεύγοντας θα έχει αποκτήσει τα καλύτερα εφόδια για την ά δημοτικού .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διεύθυνση και στο προσωπικό του παιδικού σταθμού για το ενδιαφέρον , για την άψογη συμπεριφορά και για την στοργή και την αγάπη , για το καλύτερο που προσέφεραν στα παιδία μας.

Με εκτίμηση

Ιωάννα Σταυρακάκη Υπάλληλος υπουργείου οικονομικών
....
Βίρνα Ησαΐα και Ανδρέας Ησαΐας
Ο παιδικός σταθμός ABC για την Νάντα θα μείνει αξέχαστος γιατί μέσα από τη διαδικασία εκπαίδευσης που της παρείχε ως παιδικός σταθμός από τα 2 1/2 της χρόνια κα μετά ως νηπιαγωγείο ,

της έδωσε την καλύτερο ως προετοιμασία για τα επόμενα σχολικά και μαθητικά χρόνια αλλά και τη βοήθησε να σκέφτεται ώριμα , να εκτιμά την οικογένεια , τους φίλους και να συνειδητοποιεί την αξία της μάθησης μέσα από την ίδια της την ύπαρξη .

Ευχαριστούμε πολύ

....
Βαγγέλης Χιώτης Καθηγητής Πανεπιστημίου
Αφήστε τον και φύγετε …… μα τι λέτε κ. Γεωργίτση , << αφήστε τον και φύγετε σας παρακαλώ >> ήταν τα λόγια σας πριν πέντε χρόνια ,

την πρώτη ημέρα του Κωνσταντίνου στο παιδικό σταθμό ABC . Συγκίνηση τότε , συγκίνηση και τώρα . Μας προσφέρατε το καλύτερο . Δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω .

και Βούλα Χιώτη
....
ANATOLI VENKOV Διευθυντής Ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου
Αγαπητέ κύριε Γεώργητση, χαίρομαι που σας ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους του ABC Nursery στην Αγία Παρασκευή για την πολύ σημαντική και απαραίτητη δουλειά που κάνετε με κάθε δυνατή καρδιά και κατανόηση.

Όχι με το γεγονός ότι η κόρη μου δεν μιλούσε ελληνικά, κάθε πρωί ευχαρίστησε να πάει στο βρεφονηπιακό σταθμό ABC όπου οι καλοί δάσκαλοι και εσύ προσωπικά ήταν πάντα οι καλύτεροι φίλοι της.

Πιστεύω ότι η γνώση ως αγγλικά και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν από την KSENIA στο παιδικό σταθμό ABC κατά τη διάρκεια αυτών των 3 χρόνων θα την βοηθήσουν να είναι μια καλή κόρη, πρόσωπο και πολίτης.

Ελπίζω ότι η KSENIA θα θυμάται τις ευτυχισμένες μέρες του ABC εδώ και πολλά χρόνια και ότι η οικογένειά μας και το φυτώριο ABC θα παραμείνουν καλοί φίλοι ακόμα και μετά την αποφοίτηση του KSENIA από το αγαπημένο ABC.

Ειλικρινά δικός σας

....
Ηλίας Μαλεβίτης Δικηγόρος
Κρίμα που δεν έχω άλλο ένα παιδί να φοιτήσει στο παιδικό σταθμό ABC . Αυτή είναι η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο νου στην ιδέα ότι το τρίτο μου παιδί τελείωσε το νηπιαγωγείο , το πρώτο του σχολείο.

Η δεύτερη σκέψη είναι ότι είμαστε τυχεροί γονείς που είχαμε την ευτυχία και τα τρία μας παιδιά να ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα από το πρότυπο παιδικό σταθμό ABC . Εκεί έμαθαν τα πρώτα τους γράμματα και στα αγγλικά , απέκτησαν τις πρώτες γνώσεις της ζωής , έκαναν τους πρώτους τους φίλους . Είμαστε ευγνώμονες για το ότι προσφέρατε το καλύτερο στα παιδιά μου .

Ευχαριστούμε γιατί αναπληρώσατε με γνώση , αγάπη , τρυφερότατα και την καλύτερη φροντίδα και στοργή την απουσία μας και ταυτόχρονα καθοδηγήσατε τα παιδία μας στα πρώτα τους και ουσιαστικής σημασίας βήματα .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στον κο Γεωργίτση και στους συνεργάτες του στο παιδικό σταθμό , που δεν παρέλειψε ακόμη και με παρουσίες παιδοψυχολόγου στις συγκεντρώσεις γονέων να μας δώσει τη βοήθεια και να μας καθοδηγήσει στο μεγάλωμα των παιδιών μου , με αποκορύφωση την εκπληκτική παράσταση των παιδιών που μας γέμισε υπερηφάνεια για τα παιδιά μας και θαυμασμό και ικανοποίηση για το ABC και την επιλογή μας για το παιδικό σταθμό των παιδιών μας .

ABC σε ευχαριστούμε δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ ούτε εμείς ούτε τα παιδία μας . Κε Γεωργίτση ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς προσωπικά και ένα προς ένα τους συνεργάτες σας

Με εκτίμηση και αγάπη

και Βούλα Μαλεβίτη
....
Παντελής Καψής Διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας "Το Βήμα"
Ήταν τρία όμορφα και δημιουργικά χρόνια για τον Γιάννη .

Όλους όσους προσπάθησαν για αυτό , τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

....
Δημοσθένης Σταυρακάκης Επιχειρηματίας
Πριν 2 χρόνια ήμουν πολύ προβληματισμένη σε ποιο παιδικό σταθμό να πάω τα παιδιά μου για πρώτη φορά , διότι ήθελα ένα νηπιαγωγείο που θα αγαπούσαν τα παιδιά μου , θα τους πρόσφεραν το καλύτερο , θα τα φρόντιζαν και θα το αγαπούσαν και αυτά.

Όταν επισκέφθηκα το πρότυπο παιδικό σταθμό ABC για πρώτη φορά ενθουσιάστηκα γνωρίζοντας τον κο Γεωργίτση και το προσωπικό του και είδα από την πρώτη στιγμή με τι αγάπη περιέβαλαν τα παιδιά μου . Και δεν έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου .

Από την πρώτη στιγμή η Μαίρη αγάπησε το παιδικό σταθμό ABC , ξυπνούσε χαρούμενη και ήθελε να πηγαίνει κάθε μέρα , το αγάπησε πάρα πολύ σε σημείο που δεν θέλει να τα αποχωριστεί . Αυτό βέβαια οφείλεται στη δική σας αγάπη , στο δικό σας ενδιαφέρον και στην προσπάθεια σας να δώσετε ότι καλύτερο έχετε στα παιδία που θα τους είναι χρήσιμα στο ξεκίνημα του δημοτικού σχολείου .

Πέρασε μαζί σας 2 χρόνια, χαρούμενα δημιουργικά και εποικοδομητικά , αποκομίζοντας αρκετές γνώσεις για την ηλικία της όπως αγγλικά , χιλιάδες εντυπώσεις και πλούσιες εμπειρίες από τις όμορφες εκπαιδευτικές εκδρομές και τις θεατρικές παραστάσεις που θα μείνουν για πάντα αξέχαστες στην μικρή παιδική ψυχή της .

Θα ήθελα να απευθύνω σε όλους σας στο παιδικό σταθμό ένα μεγάλο ευχαριστώ , στον διευθυντή , τις δασκάλες , τους οδηγούς , την κα Ευαγγελία και εύχομαι να κρατήσετε σε αυτό το επίπεδο το σχολείο << του παιδιού >> και να έχετε δύναμη και υπομονή διότι πρέπει να φροντίσετε και τα υπόλοιπα 3 παιδιά μας

Ιωάννα Σταυρακάκη Υπάλληλος υπουργείου οικονομικών
....
Μανώλης Καψής Δημοσιογράφος MEGA TV
Η Αλεξάνδρα ήθελε να γράψει εκείνη στο βιβλίο αυτό και όχι η μαμά της . Μαμά εγώ θα γράψω ότι αγαπώ πολύ το νηπιαγωγείο μου και θα ήθελα να πηγαίνω πάντοτε σε αυτό , σε όλη μου τη ζωή.

Αυτή είναι η επιθυμία της κόρης μου , όσο για εμάς ευχαριστούμε όλους σας στο παιδικό σταθμό ABC , που μέσα σε ένα ζεστό και χαρούμενο περιβάλλον δώσατε την ευκαιρία στην κόρη μας να αποκτήσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται , << μια πολύτιμη αποσκευή >> , για όλη της την ζωή , ώστε να μπορεί να συνεργάζεται και να προοδεύει .

Να είστε όλοι καλά και με πολλές επιτυχίες

Σοφία Σπανουδάκη
....